HomeКонтакт

Контакт информации

Локација

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Седиште на компанијата:

Карго Линк

Аеродром Александар ВеликиСкопје
Карго Центар, канцеларија бр. 10
1043 Петровец, Македонија
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Тел/Факс:
(02) 2563 150
Моб: 071 21 01 21
        072 21 01 21

е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 Поштенска Адреса:

Карго Линк
Ул. Алекса Дундиќ 163 Б
1000 Скопје, Македонија

Испрати порака