1c0ae2205709722b62e843abc0471a55 S
Карго Линк
Аеродром Александар Велики
Карго Центар, канц. бр.10
1043 Петровец, Скопје,

Тел/Факс: (02) 2563 150
Моб:         071 21 01 21
                072 21 01 21

Е-маил:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.